0183 724 724 info@uworthodontist.nl

Over ons

De Almkerkse orthodontistenpraktijk wordt gerund door de orthodontist Boris Dominicus. Zijn reguliere werkdagen zijn de maandag en de donderdag. Daarnaast wordt op de dinsdagen gewerkt met waarnemend orthodontisten. Alle orthodontisten volgden na hun universitaire studie tandheelkunde de 4-jarige fulltime specialistenopleiding Orthodontie. Een voorwaarde, om als erkend specialist aan de slag te kunnen. Dankzij de gedegen opleiding zijn zij in staat de meest ingewikkelde orthodontische problemen op te lossen.

Boris Dominicus

“Als jonge jongen was tandarts worden mijn droombaan. Eenmaal in de pubertijd kreeg ik mijn twijfels. Altijd werken in de mond van iemand anders? Het werd werktuigbouwkunde aan de TU Eindhoven. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Ik miste het sociale aspect en keerde terug naar mijn oorspronkelijke droom: tandheelkunde. Tijdens mijn studie ontdekte ik vervolgens mijn ware roeping: orthodontie.

Het mooie van mijn vak is het zichtbare resultaat bij mijn patiënten. De blijdschap, het zelfvertrouwen en de gulle lach die er mag zijn na een behandeling. Heel anders, dan als je tandarts bent. Logisch, want bij de tandarts lig je in de stoel om iets te repareren waarvan je niet direct resultaat ziet. Als orthodontist werk je aan iets functioneels, zoals een goed werkend gebit én aan iets esthetisch.

In een dorp als Almkerk is een gemoedelijke praktijkruimte passend. Je moet je op je gemak voelen. Bij de orthodontist, maar ook in de praktijkruimte zelf. Daar doen we alles aan in onze praktijk.”

 

online balie
Inschrijven
Spoed