0183 724 724 info@uworthodontist.nl

Orthodontist Nieuwendijk

Kies voor een behandeling bij onze ervaren orthodontist in de buurt van Nieuwendijk, om de uitstraling van uw gebit of het gebit van uw kinderen te verbeteren. U kunt te maken hebben met scheve tanden en kiezen, tanden die te ver naar voren staan, enzovoorts. Een behandeling bij onze tandheelkundig specialisten zorgt voor het herstel van uw gebit. Daarbij draagt een behandeling in onze orthodontiepraktijk bij aan het functioneren van uw gebit.

In onze praktijk adviseren we u over de mogelijkheden die u heeft, eventuele risico’s die dit met zich meebrengt en de rol die wij hierin kunnen spelen. Een behandeling bij uw kinderen wordt vaak nog vergoed door de verzekeraar. Het kan daarom slim zijn om tijdig aan een behandeling bij de orthodontist nabij Nieuwendijk te beginnen. Een tandarts kan u doorverwijzen naar onze praktijk.

Diensten van de orthodontist nabij Nieuwendijk

Ieder gebit is anders! Hoewel de gebruikte hulpmiddelen voor het herstellen van een gebit vaak hetzelfde zijn, behandelen wij iedere cliënt op een persoonlijke wijze. Samen inventariseren we de huidige staat van uw gebit, om te beoordelen hoe deze het beste hersteld kan worden. Gaat het bijvoorbeeld voornamelijk om het rechtzetten van uw hoektanden? Staan uw kiezen wellicht iets te ver naar voren? Enzovoorts. Pas wanneer u volledig tevreden bent met het door ons voorgestelde plan, zullen we aan de uitvoering hiervan beginnen.

Orthodontiepraktijk uit de regio Nieuwendijk inschakelen

Gun uzelf een gebit zonder scheve tanden en kiezen, door voor een behandeling in onze orthodontiepraktijk nabij Nieuwendijk te kiezen. Wij zetten onze ervaring graag voor u in, om u de gewenste behandeling te kunnen bieden! Bovenal bent u bij onze orthodontist nabij Nieuwendijk verzekerd van een professionele aanpak. Onze orthodontisten beschikken over de benodigde kennis en kunde om een scheef gebit te kunnen herstellen en de functionaliteit hiervan te kunnen verbeteren. Wanneer mogen we u helpen?

online balie
Inschrijven
Spoed