0183 724 724 info@uworthodontist.nl

Orthodontist Hank en Dussen

Wanneer u hinder ondervindt van scheve tanden, kan een bezoek aan de orthodontist nabij Hank en Dussen het overwegen waard zijn. In onze orthodontiepraktijk helpen we uw gebit te herstellen. Niet alleen kan een beugel bijdragen aan het herstel van de uitstraling van uw gebit, ook verbetert het de functionaliteit hiervan. Het gaat knarsen tegen, maakt het makkelijker om door een harde appel te bijten, enzovoorts. Bovenal zorgt een behandeling bij onze orthodontiepraktijk nabij Hank en Dussen ervoor, dat u het gebit krijgt wat u altijd al had willen hebben. Wanneer mogen wij u op weg helpen?

Recht gebit met hulp van orthodontist uit regio Hank en Dussen

Een behandeling bij onze orthodontist nabij Hank en Dussen begint bij het inventariseren van uw wensen en uw huidige gebit. Samen bekijken we op welke manier wij uw gebit kunnen herstellen. Is het noodzakelijk om tanden recht te zetten of wilt u tanden wat minder naar voren laten hellen? Op basis van deze inventarisatie stellen we een persoonlijk behandelplan voor u op. Ieder gebit is immers anders! Pas wanneer u volledig instemt met het door ons voorgestelde behandelplan, beginnen we met de uitvoering hiervan.

Kinderen jonger dan 18 jaar krijgen de behandeling bij een orthodontist vaak vergoed via hun aanvullende zorgverzekering. Het kan daarom verstandig zijn om al op jonge leeftijd te beginnen met deze behandelingen. Een tandarts kan uw kind doorverwijzen.

Professionele orthodontiepraktijk in Hank en Dussen

De orthodontisten binnen onze praktijk hebben niet alleen de benodigde kennis om u van hulp te kunnen voorzien. Ook beschikken zij over een jarenlange ervaring in hun vak. Zo bent u verzekerd van een fraai eindresultaat. Om het eindresultaat vast te houden, zullen we een uitneembare beugel voor u maken of uw gebit van een spalkje voorzien. Het voorkomt dat tanden en kiezen opnieuw gaan schuiven.

online balie
Inschrijven
Spoed