0183 724 724 info@uworthodontist.nl

Orthodontist Gorinchem

Geef uzelf of uw kinderen het gebit, wat u altijd al heeft willen hebben! Onze orthodontist in de buurt van Gorinchem staat voor u klaar, om u hulp te bieden. Wij inventariseren de huidige staat van uw gebit, om op basis hiervan een professioneel behandelplan op te stellen. Samen bekijken we op welke manier uw gebit hersteld kan worden. Gaat het bij u om scheve tanden en kiezen? Staan uw tanden wellicht iets te ver naar voren gekanteld? Enzovoorts. In onze orthodontiepraktijk nabij Gorinchem helpen we zowel volwassenen als kinderen.

Kinderen krijgen hun behandeling bij de orthodontist in veel gevallen vergoed via de verzekeraar. Kijk ook eens in uw polisvoorwaarden, welke dekking de verzekeraar u biedt! Een tandarts kan u doorverwijzen naar onze orthodontiepraktijk in de buurt van Gorinchem.

Hulp van een orthodontist nabij Gorinchem

Onze orthodontist nabij Gorinchem heeft een ruime ervaring in het herstellen en verbeteren van gebitten. Een behandeling begint altijd bij een inventarisatie van uw wensen en de huidige staat van uw gebit. Hoe zou u uw gebit zelf herstellen, als u een orthodontist was? Wij kunnen u adviseren over de mogelijkheden, die u tegenwoordig heeft bij het herstel van een gebit. Pas wanneer u tevreden bent met de door ons voorgestelde aanpassingen aan uw gebit, zullen we starten met de behandeling.

Orthodontiepraktijk in regio Gorinchem benaderen

Wilt u meer weten over de hulp die wij u kunnen bieden? Op onze website leest u hier meer over. Ook kunt u ons vrijblijvend benaderen, om de mogelijkheden door te spreken. Bovenal hebben de orthodontisten binnen onze praktijk de kennis en kunde om u van een professionele oplossing te kunnen voorzien. Een behandeling sluiten we af met het op maat maken van een uitneembare beugel of het plaatsen van een spalkje achter uw tanden. Op deze manier proberen we het terugschuiven van tanden en kiezen zo goed mogelijk tegen te gaan.

online balie
Inschrijven
Spoed